Logo VV LinschotenOm aan te sluiten bij de middenmoot moesten de voetballers van Linschoten winnen bij BSC’68 uit Benthuizen. De withemden lieten zich, tot woede van coach Cor Stoof…

echter het kaas van het brood eten. Linschoten begon zeer voortvarend en in het eerste bedrijf creĆ«erde de ploeg kans op kans, maar het net werd niet gevonden. Vooral de zeer gevaarlijke Jonathan Antonio kende te veel genade voor de thuisspelende ploeg. In de tweede helft bleek Linschoten niets te hebben geleerd van de vorige wedstrijd (waarin de Leidse studenten binnen een kwartier drie mochten scoren) en liet BSC’68 vrijuit voetballen zonder ze ook maar een strobreed in de weg te leggen.

Na een paar alarmerende momenten kreeg Linschoten terecht de deksel op de neus en liep BSC’68 uit naar 2-0. Jonathan Antonio verkleinde de achterstand tot 2-1, maar het kwaad was blijkbaar al geschied. Met nog tien minuten op de klok werd de marge weer twee en hing Linschoten als een murw geslagen bokser in de touwen. In de resterende tijd pleegde Remco Bor van BSC’68 nog een regelrechte aanslag op de enkels van aanvaller Jesper Kleiweg en vergrootte daarmee en passant de personele problemen van trainer Cor Stoof.