Logo VV Linschoten Linschoten zal waarschijnlijk het hele seizoen strijden tegen degradatie en dus moeten de withemden punten zien te halen bij ploegen in het rechterrijtje.

Tegen LSVV ’70 werd met 4-3 gewonnen, maar niet zonder slag of stoot.

Onder leiding van de voortreffelijk fluitende Moussaoui begon de wedstrijd op een rommelig niveau totdat aanvoerder Vincent van Eijk er zich ging mee bemoeien en dat kwam LSVV duur te staan. Halverwege de eerste helft brak Tim Clements de wedstrijd open en even later gaf Jesper Kleiweg een strakke voorzet die hard tegen de touwen werd gewerkt door de aanvalslustige Van Eijk.

Na de thee werd duidelijk dat de Leidse studenten van plan waren om uit een ander vaatje te tappen. De rood-witten reageerden hier niet of nauwelijks op en een kwartier na rust stond het door opzichtig geblunder en gestuntel 2-3. Cor Stoof stuurde routiniers Bram Elenbaas en Bram Borst het veld in om het tij te doen keren. Linschoten pakte na de wissels de draad op en weer haalde Vincent van Eijk de trekker over: 3-3.

De druk werd opgevoerd en Jesper Kleiweg, een ware plaaggeest voor de Leidenaren, stelde op aangeven van Jonathan Antonio de drie punten veilig.

Foto’s: Floris van Bodegom
Linkermiddenvelder Tim Clements krijgt terecht geel na gevaarlijk gestrekt inkomen
linschoten1

Onder: Linksachter Nick de Langen zoekt de aanval
linschoten2