Logo Rohda76 Bodegraven Na een wat mindere periode kwam Rohda thuis tegen NSV’46 overtuigend voor de dag. De Noordense ploeg werd gedecideerd afgetroefd: 5-0.

Door die klinkende zege bezet de Bodegraafse formatie momenteel de tweede plaats, goed perspectief voor deelname aan de nacompetitie. Nog meer goed nieuws: Roy Snijder, die een paar weken geleden in de thuiswedstrijd tegen SPV’81 met rood werd bestraft, is door de tuchtcommissie van de KNVB vrijgesproken en is voor het restant van de competitie beschikbaar.

Deze keer zette coach Boris van Es de 16-jarige Wessel Sterk op het wedstrijdformulier. Zijn ploeggenoot Tim van der Werf opende al binnen tien minuten de score met 1-0. Door doelpunten van Mitchell van Waveren en Arnoud Troost was de wedstrijd halverwege in feite al beslist: 3-0. In de achterliggende weken verspeelde Rohda meerdere malen een voorsprong. Dit keer niet.

In de tweede helft gaf de pas 16-jarige debutant Daniël Poot direct zijn visitekaartje af: 4-0. Vlak voor tijd zette Marius Reijsbergen zijn handtekening onder het slotakkoord: 5-0.

Foto: Kees van der Wilk
Wessel Sterk voor Rohda ’76 in kansrijke positie
18 rohda