Logo WDS DriebruggenHet Driebrugse WDS kreeg Blauw-Zwart uit Wassenaar op bezoek. Het regende doelpunten waarvan WDS er vijf, (met dank aan Uiterwijk) en Blauw-Zwart er drie op hun rekeningen…

konden schrijven. Het grote werk kwam pas na de pauze, want voor de rust hadden slechts alleen de gasten een doelpunt gescoord.

WDS bracht Arjan de Vries in het veld in de hoop de achterstand weer weg te kunnen werken. Dat viel even tegen want even later maakte Blauw-Zwart haar tweede doelpunt. Maar toen kwam Arjan de Vries als aanjager-van-dienst in actie, gesteund door Lourens Uiterwijk.

WDS kwam terug na een 1-2 doelpunt van Jos Lodder. Met twee treffers binnen drie minuten, resp. van Mulder op aangeven van Uiterwijk en even later met een strafschop van Uiterwijk zelf kwam WDS zelfs op 3-2 voorsprong. Blauw-Zwart liet het er niet bij zitten en even later was het 3-3.

Echter opnieuw wist Uiterwijk zijn ploeg op voorsprong te zetten en vlak voor tijd viel de 5-3 waar ook weer Uiterwijk bij was betrokken door zijn voorzet naar Tom Wils. Geen wonder dat Uiterwijk na het laatste fluitsignaal een luid applaus kreeg van de toeschouwers.