Logo Oudewater In zijn eerste seizoen leidde Harry Akkermans FC Oudewater naar het kampioenschap in de 4e klasse (zaterdag). Intussen staat zijn team op een vijfde plaats in de 3e klasse.

Reden voor de club en de trainer om verder vooruit te kijken, met de verlenging van het contract als resultaat. Hoewel het tweede elftal van FC Oudewater een lastig seizoen doormaakt, staat de waardevolle inbreng van Frans de Hey als beloftentrainer buiten kijf en ook keeperstrainer Steven Tuinenburg blijft de Oudewaterse club trouw.

Met de technische staf is afgesproken dat in de tweede helft van het lopende seizoen wordt nagedacht over de uitdagingen die de club in voetbaltechnisch opzicht te wachten staan. “De ambitie richting de 2e klasse, de rol van beloftenopleiding, videoanalyse, het inpassen van jonge spelers, het op niveau houden van de selectie, we hebben meer dan genoeg met elkaar te bespreken. Het is prettig om dat te kunnen doen met mensen die betrokken zijn bij de club en ons van binnenuit kennen. We hebben vertrouwen in deze mensen”, aldus voorzitter Hendrickx.

Foto: Website FC Oudewater
Akkermans, De Hey en Tuinenburg tekenen bij
oudewater