Logo Rohda76 Bodegraven Na de zeperd vorige week tegen Aarlanderveen (1-2), voetbalde Rohda’76 uit Bodegraven zaterdag tegen De Rijnstreek in Nieuwerbrug. Na een half uur zette…

aanvoerder Pascal Hellingerwerf zijn ploeg op voorsprong: 0-1. Nog voor de thee volgden Chris Nap en Mitchell van Waveren het voorbeeld van hun captain: 0-3.

De tweede helft was amper op gang toen Roy Snijder de eindstand op het scorebord zette: 0-4. Met twee vingers in de neus kaapten de Bodegravers de drie punten eenvoudig weg bij de hekkensluiter uit Nieuwerbrug: 0-4.

Met de royale winst heroverde het team van Boris van Es de tweede plaats, achter lijstaanvoerder FC Oudewater. Van Es verwacht dat de Oudewaternaren de titel eenvoudig in de wacht slepen. “En terecht,” onderstreept Van Es. “Het is de beste ploeg. Wij richten ons op de nacompetitie.”

Dan moet zijn team het inhaalduel tegen SPV’81 wel winnend afsluiten. Of de tweede plaats in handen houden. In dat geval neemt Rohda’76 de periodetitel van FC Oudewater over.

Foto: Kees van der Wilk
Drukte en gevaar voor het Rijnstreek-doel
13 rohda