Logo Mobilee Afgelopen zaterdag werden in Amsterdam de district wedstrijden 3de divisie turnen dames gehouden. De turnsters van Mobilee Woerden waren goed op dreef…

en wisten diverse medailles te bemachtigen. In de eerste ronde was het meteen raak, bij de junioren eiste Anne Snijder het zilver op en Fay van Zuijlen mocht het brons in ontvangst nemen. Tess Verwijs greep naast de meerkampmedailles, maar werd wel eerste op brug. En ook pupil Britt Bremer mocht na de vierkamp het podium betreden op plek vier.

In de tweede wedstrijd ronde streden de senioren van Mobilee om de medailles. Rosanne Eertman mocht het zilver ophalen en Wendy van Geest turnde zich naar het brons. Renske Pannekoek en Li Yuan Wolf konden geen ereplaats afdwingen, evenals de pupillen Linda Visser en Emilie Strieder.

In de laatste ronde wisten bij de Jeugd 2 meisjes Roos van Duuren (7de) en Floor Jansen (17de) en bij de N4 meisjes Amy Stal (11de) en Suzanne Leih (12de), ondanks een geweldige inzet, helaas geen podiumplaatsen te bemachtigen.

Foto: Mobilee Woerden
Britt, Tess, Anne en Fay
06 mobilee