Logo VEP Gymnastiek Afgelopen zaterdag werden de toestelfinales van het rayon De Vechtstreek gehouden. Emma van Belzen had zich weten te plaatsen voor twee toestellen, maar kon…

zich niet mengen in de strijd om de medailles. Ook Sarah van den Berg wist zich in een sterk bezet deelnemersveld en ondanks prima oefeningen en uitvoeringen echter niet in de medailles te turnen.

Laura Valkenburg had zich voor drie toestellen, balk, brug en vloer, weten te plaatsen. Bij alle drie de onderdelen mocht Laura naar het ereschavot om zich te laten huldigen met de bronzen plak.

Evy Wesselingh had zich ook voor drie toestellen weten te plaatsen, maar op sprong en brug kwam zij met een vijfde en een vierde stek net een klein beetje te kort om zich een medaille te mogen laten omhangen. Op vloer liet zij echte zien wat voor kwaliteiten zij in huis had en mocht zij zeer terecht plaatsnemen op het erepodium om haar bronzen medaille in ontvangst nemen. Als met al goede prestaties van de VEP-turnsters en tevens een prima afsluiting van het wedstrijdseizoen van de selectieturnsters.

Foto’s Vep Turnen Woerden
Laura Valkenburg en Evy Wesselingh
vep1

Foto onder: Emma van Belzen
vep2