Logo VEP Gymnastiek Afgelopen zaterdag mochten de jongens- en meisjesrecreanten van turnvereniging VEP zich van hun beste kant laten zien op de Recreantenwedstrijd in Utrecht…

en sleepten daar aan aantal divers gekleurde medailles in de wacht.

Joris Paap wist op het hoogrek een prachtige bronzen plak te bemachtigen en Faber de Koning turnde zich de hoogste plekje op het ereschavot en kon een gouden medaille in ontvangst nemen, Tygo Arendse mocht het brons om laten hangen, evenals Julian van Leusden en Marc van der Meer. Pieter Dorenbosch greep met zijn oefening helaas naast het podium.

Daarna was de beurt aan de meisjes. Fleur van Belzen en Desi Veenstra werden resp. tiende en zestiende. Lisette van Lindenberg haalde, mede door een val van de balk het podium niet en haalde zusje Rosanne van Lindenberg in haar allereerste wedstrijd een mooie 23e plaats. Op niveau 3 kwamen Giulia Bakker en Rhode Roelofsen in actie. Ook deze twee jonge meiden lieten zien dat zij het waard waren om op de wedstrijdvloer te staan en turnden een hele goede wedstrijd, maar helaas voor hen geen medailles. Het was een geslaagde dag voor al deze VEP-turners en turnsters en wat ook heel belangrijk was: wat hebben zij een lol gehad.

Foto: VEP turnen
Van links naar rechts: Fabian, Joris, Tygo, Julian, Pieter en Marc
21 vep