Logo VEP Gymnastiek Zaterdag voor Pinksteren kwamen enkele turnsters van VEP in actie op de Regiofinale in Amersfoort. De turnsters van de Jong Talenten hadden zich weten te plaatsen voor…

de Regiofinale door goede voorrondewedstrijden.

Als eerste kwamen Esmee Koster, Ninthe v.d. Kooy en Nienke van Heusden aan bod. Esmee werd 16e in deze finale. Ninthe behaalde een mooie 8e plaats en Nienke wist zich met een vierde stek naar het podium te turnen. Daarna kwam Nienke v.d. Horst in actie en ook zij mocht plaatsnemen op het podium met een hele mooie derde plaats.

Hierna mocht Lina Hassan haar oefeningen aan de jury tonen. Ondanks een enorme blaar zij ging door, alsof er niets aan de hand was en werd zevende.

Seniorturnster Eva Blansjaar kwam in actie in Amsterdam bij de Districtsfinale in Amsterdam. Zij begon erg goed op de brug. Op de balk had zij een kleine wiebel wat haar punten kostte maar toch wist zij een goede 10.450 te behalen. Op vloer liet zij goede sprongen zien en zij behaalde een mooie 10.000. Haar sprong verliep heel goed en zij werd met een 11.850 beloond voor 2 goede half in/half uit.

Foto’s: VEP Turnen
23 nieke
23 lina