Logo MSVDrie punten en maar liefst negen doelpunten hield MSV’19 over aan het duel met AS’80 uit Almere. Met deze pupillen-uitslag kon de Montfoortse formatie tevreden terugkijken op…

de wedstrijd tegen de hekkensluiter. Een uitslag, die voornamelijk gestalte kreeg in de tweede helft. Het eerste gedeelte van de wedstrijd kenmerkte zich voornamelijk door al dan niet geveinsde blessures bij de tegenstander, waardoor het spel zich uiterst traag en voor de toeschouwers nogal slaapverwekkend voortbewoog.

Na de eerste fase pakte MSV echter steeds meer het initiatief en kon Jort van Geffen veen verdedigingsfout van de thuisclub afstraffen. Voor rust werd er niet meer gescoord.

Na rust des te meer, eerst Van Geffen en daarna Scholman zorgden voor 0-3. De doelpuntenmachine kwam toen pas echt op gang en via Van Geffen (0-4), Sander Stokman (0-5), Robin Stokman (0-6) en Sander Stokman (0-7) werd Almere tot algehele wanhoop gedreven.

In de slotfase van de wedstrijd bezorgde Sander Stokman de bal slim bij Jort van Geffen die met een intikkertje de 0-8 scoorde en kon de Montfoortse spits met zijn vijfde goal deze middag de score vlak voor het eindsignaal van een prima leidende scheidsrechter Erdogan op 0-9 zetten.