Logo MHC Mixed Hockey ClubDe omstandigheden waren ook voor de hockeymannen van Woerden zwaar afgelopen zondagmiddag aan de Waardsedijk, maar de thuisclub zette de tegenstander vanaf de start op eigen…

helft vast. Dat resulteerde al  snel in de 1-0. Niek Majong scoorde op aangeven van Jeroen Hellings.

Enkele minuten later kwam de bal voor de stick van Ivo Wouters en die wist er wel raad mee: 2-0.  Nog voor de rust wist Woerden de score uit te bouwen. Jeroen Hellings liet de 3-0 aantekenen.  Zwaluwen probeerde wel iets terug te doen maar die poging werd door keeper Luuk Mossink onschadelijk gemaakt.

Na rust bleef het wedstrijdbeeld onveranderd. Woerden viel aan en Zwaluwen hield met alle middelen tegen. Youri van der Kooij kreeg het op zijn heupen en pingelde zich een weg de cirkel in. Met een strak schot wist hij de keeper van Zwaluwen te verschalken: 4-0.

De wedstrijd werd daarna van beide kanten wat fysieker en dat leidde tot groene kaarten met overtal situaties. Zwaluwen wist daardoor iets terug te doen en scoorde uit een strafcorner: 4-1. Het laatste woord was voor Niek Majong. Hij sloeg de bal hard en laag in het doel. Eindstand 5-1.