Logo MHC Mixed Hockey ClubCastricum kwam zondag met revanchegedachten naar Woerden in de wetenschap dat de thuiswedstrijd werd verloren. Vanaf de start zetten de Castricummers de thuisclub…

onder druk en scoorde de 0-1. Woerden liet zich niet van de wijs brengen en pakte de wedstrijd goed op. De druk op Castricum nam toe en dat leidde uiteindelijk tot de 1-1 door Jeroen Hellings.

Woerden had op dat moment de wedstrijd in handen. Er volgden meerdere kansen en kort voor rust wist Finn Uytewaal de 2-1 te maken en gingen de Woerdenaren met een voorsprong de rust in.

In de tweede helft werd Castricum geleidelijk aan wat sterker. Het spel van Woerden, waarbij veel druk op de tegenstander werd gezet, kostte kracht. In een snelle uitval wist Castricum de 2-2 te scoren. De wedstrijd leek daarmee op slot te zitten, maar Castricum kon de 2-3 scoren nadat laatste man Jelle Kalshoven vanwege kramp moest wisselen.

Woerden kreeg nog een kans om een gelijke stand gelijk, maar de in de laatste minuut toegekende strafcorner werd echter niet benut. Daarmee bleef de stand 2-3 in een spannende wedstrijd tussen twee ploegen die aan elkaar gewaagd waren.