Logo MHC Mixed Hockey ClubZondag stond voor de Mixed Hockey Club Woerden de wedstrijd tegen de nummer twee van de competitie FIT uit Amsterdam op het programma. Voor Woerden was er niet veel eer meer…

te behalen. De zesde plaats stond reeds vast. De Amsterdammers konden hun promotie nog meer kleur geven door ook kampioen te worden. Zij moesten dan winnen en de naaste concurrent Abcoude moest verliezen.

Vanaf de start van de wedstrijd bepaalde FIT het tempo. Met snelle aanvallen zetten zij de verdediging van Woerden onder druk. Dit resulteerde in de eerste strafcorner voor FIT die in een doelpunt werd omgezet. 0-1. Woerden probeerde iets terug te doen maar was slordig in de passing. Enkele schoten troffen helaas geen doel. Na weer een snelle uitbraak scoorde FIT de 0-2.

In de tweede helft was het Woerden dat trachtte de aansluitingstreffer te forceren. Dat lukte helaas niet. FIT wist opnieuw een strafcorner in een doelpunt om te zetten. Nadat de eerste inzet door de Woerdense keeper nog werd gekeerd, was de rebound wel raak. Daarmee werd de eindstand 0-3 bereikt.