Logo MHC Mixed Hockey ClubAfgelopen zondag traden de heren van de Mixed HockeyClub Woerden in het strijdperk tegen koploper Abcoude. Deze ploeg was gebrand op de overwinning. Woerden wilde de…

huid echter zo duur mogelijk verkopen en de doelstelling was om het Abcoude moeilijk te maken en dat deden de bezoekers zeker.

Vanaf het begin van de wedstrijd werd geprobeerd en met succes, om Abcoude snel vast te zetten. Daarmee werd het wapen van de thuisclub, de snelle uitval, voortdurend verstoord. Toch wisten de gastheren de keeper van Woerden in de eerste helft eenmaal te verschalken. Bij een onoverzichtelijke spelsituatie in de cirkel werd door Abcoude de 1-0 gescoord.

De rest van de wedstrijd was het Woerden dat op zoek was naar de gelijkmaker. Die leek in de tweede helft te gaan vallen. Maar de bal werd op miraculeuze wijze van de lijn gehaald. Daarna volgde nog een aantal schoten, maar die troffen helaas geen doel. De eindstand werd daardoor uiteindelijk 1-0 voor Abcoude. De complimenten gingen uit naar Woerden voor het vertoonde spel,  maar de spelers bleven wel achter met lege handen.