Logo MHC Mixed Hockey ClubVoor de laatste uitwedstrijd reisden de heren van de Mixed Hockey Club Woerden naar Weesp. Tegen de plaatselijke hockeyclub speelden de Woerdenaren met weinig overtuiging.

De dynamiek van de geschorste Ivo Wouters werd op het middenveld gemist. Daarnaast had Woerden het lastig met het verdedigen van de hoge ballen die Weesp voortdurende speelde.

Weesp opende de score na tien minuten via een laag schot vanaf de kop van de cirkel. 1-0. Woerden drong wel aan om de gelijkmaker te maken, maar verschillende schoten misten het doel. Een strafcorner die nog genomen moest worden nadat het rustsignaal al had geklonken, werd ook gemist.

De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld. Weesp scoorde al snel de 2-0 en Woerden was niet bij machte iets terug te doen. In de laatste minuten van de wedstrijd viel toch nog een verdiend doelpunt van Woerdense makelij.

Een dieptepass van Thijs Wester werd door spits Jeroen Hellings opgepikt en met een wippertje over de keeper afgerond. Daarna kwamen beide doelen niet meer in gevaar en bleef de eindstand in deze maar snel te vergeten wedstrijd 2-1 in het voordeel van de Weespenaren.