Logo MHC Mixed Hockey ClubAfgelopen zondag speelden de mannen van de MHC Woerden in eigen huis tegen de Loenense MHC Woerden startte de wedstrijd rommelig, wat resulteerde in een strafcorner…

voor Loenen, waaruit de 1-0 werd gescoord. Daarna nam Woerden nam het initiatief langzaam over. Uit een mooie aanval scoorde Tim Evers op aangeven van Jeroen Hellings de 1-1. Vervolgens voerden de mannen van Woerden de druk verder op. Ivo Wouters kwam vanaf rechts de cirkel in en speelde de bal naar Jeroen Hellings op de kop van de cirkel. Met een strak schot scoorde hij de 2-1.

In het begin van de tweede helft leek Woerden het spel weer even kwijt. Loenen profiteerde en maakte gelijk: 2-2. In het vervolg van de wedstrijd verdiende Woerden nog twee strafcorners. Uit beide corners werd via een variant gescoord. Eerst was Youri van de Kooij trefzeker en bij tweede corner stond Jeroen Hellings op de goede plek om de 4-2 in te tippen.

Het laatste woord was aan Loenen. Omdat Ivo Wouters met een gele kaart en tijdstraf naar de kant zat, konden de bezoekers de 4-3 laten aantekenen, tevens de einduitslag en voor Woerden de derde winstpartij op rij.