Logo CKV ReeuwijkDe kampioensrace in de tweede klas is er één voor CKV Reeuwijk om vol te houden. Echter afgelopen zaterdag liepen de Reeuwijkers daarin averij op. Het verloor met 16-18…

van ‘angstgegner’ KOAG. Reeuwijk zakte daardoor naar de tweede plaats daar medekoploper Korbis geen fout maakte. In de eerste helft hielden Reeuwijk en KOAG elkaar in evenwicht en werd het eerste bedrijf ook afgesloten met 10-10.

Na rust nam KOAG een kleine voorsprong die niet meer uit handen werd gegeven. Nog heeft Reeuwijk de kans het geslagen gat van twee punten met Korbis te dichten. De Reeuwijkers spelen nog in een uitwedstrijd tegen Waddinxveners.

Om degradatie uit de tweede klas te voorkomen boekte Vriendenschaar een meer dan nuttige overwinning op mede-concurrent Weidevogels. Bij rust wist Vriendenschaar met 10-6 een gat te slaan.

Na rust bleef Weidevogels Vriendenschaar nog op de voet volgen. Bij 13-11 wist Vriendenschaar pas goed los te komen. Met een laatste treffer van Lars Boot trok Vriendenschaar met 20-17 de eindzege naar zich toe. Vriendenschaar staat nu steviger op de zesde plaats en houdt Nexus (7e) nu met twee punten achter zich.