Logo MHC Mixed Hockey Club Het herenteam van MHC Woerden zette afgelopen zondag haar zegereeks voort en liet deze keer de Zaanse Hockey Club De Kraaien uit Wijdewormer kansloos.

MHCW nam in de eerste helft al direct afstand met drie doelpunten. Jeroen Hellings tekende voor de 1-0 en na een mooie pass van Bram Jansen ook voor 2-0.

De 3-0 werd gescoord door Ivo Wouters. Hieraan vooraf ging een mooie individuele actie. Wouters pikte een hoge bal uit de lucht op het middenveld. Met de bal aan de stick ging hij de cirkel in en verschalkte de keeper van De Kraaien met een hard laag schot.

Na de rust pakte Woerden de draad weer op en uit een groot aantal aanvallen ontstonden telkens gevaarlijke situaties voor het doel van De Kraaien. Maar die leidden helaas niet tot doelpunten. De sporadische aanvallen van De Zaanse bezoekers werden steeds onschadelijk gemaakt door de attent keepende Luuk Mossink.

In de tweede helft scoorde Woerden nog twee maal. Beide goals vielen uit een strafcorner. Jeroen Hellings maakte zijn derde doelpunt en Marnix van de Heuvel zette de 5-0 op het scorebord door een strafcorner laag in de linkerhoek te pushen. Daarmee stond de eindstand vast.

Foto’s: Henk Wit