Logo MHC Mixed Hockey ClubDe heren van MHC Woerden zijn het tweede deel van de competitie gestart met een overwinning bij Nieuwegein. Het team startte geconcentreerd met goed gegroepeerd druk zetten…

op de bal en opende Ivo Wouters met een hard laag schot de score: 0-1.

Nieuwegein deed snel daarna wat terug. De rebound van een strafcorner werd verzilverd: 1-1. Woerden pakte direct het initiatief weer over en Jeroen Hellings scoorde met een harde backhand de 1-2 om kort daarna de 3-1 op het bord te schieten. Via een strafcornervariant kon Youri van der Kooij met een fraaie tip inn de 1-4 scoren.

In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde. Woerden zette druk en Nieuwegein probeerde tegen te houden. Na een mooie pass van Olav Remmerswaal die de bal op een presenteerblaadje aan Jeroen Hellings gaf, scoorde Hellings zijn hattrick van de middag. 1-5.

Woerden liet het tempo wat zakken waardoor er een paar kansen voor Nieuwegein ontstonden. Een van die kansen leverde een strafcorner op. Daaruit scoorde Nieuwegein de 2-5. Uiteindelijk bepaalde Finn Uijtewaal, nadat hij de keeper had omspeeld, de eindstand op 2-6 in het voordeel van MHC Woerden.