Logo ESTO Bodegraven De voetballers van ESTO beleefden zondag in en tegen Haastrecht een moeilijke middag. Na een kwartier kwam Haastrecht op voorsprong dankzij ongelukkig balverlies van…

ESTO rond de middenstip. Dat zette Kevin Poot van Haastrecht alleen voor Joey Anker die kansloos de bal in het doel zag vliegen. Nog geen twee minuten later ging een feilloos door Tim van de Lagemaat genomen corner naar de volledig vrijstaande Robin Groenendijk. Hij kopte de gelijkmaker binnen. Toch lukte het Haastrecht om nog voor de rust op voorsprong te komen. Een voorzet werd in de 32e minuut even terug gekopt en door Poot snoeihard afgerond. Een fraai doelpunt waar de handen voor op elkaar gingen.

Na rust behield ESTO met prima voetbal het initiatief. Al in de 49e minuut was een goede aanval de basis voor de gelijkmaker. Robin Groenendijk schoof de bal vanuit de linker vleugel richting Wouter-Jan Bos nabij de zestien meterlijn. Zijn schot ging laag en hard in de rechter benedenhoek. In de laatste minuten leek het prijsschieten op het Haastrechtse doel. Met stevige blokkades en veel inzet hielden de verdedigers van Haastrecht het puntje vast.

Foto: RTV Bodegraven
Arno Zijm (zwarte broek)aan de bal
44 esto