Logo Kamerik voetbalKamerik speelde afgelopen zaterdag een zeer teleurstellende wedstrijd in en tegen Moerkapelle De bezoekers hadden de laatste zeven wedstrijden gewonnen en…

dat bracht hen behalve veel vertrouwen ook op een keurige gedeelde vijfde plaats op de ranglijst.

Kamerik kon maar moeilijk in hun spelletje komen. Moerkapelle was gretig en zat er flink boven op. Kamerik kwam in de gehele eerste helft slechts tot één doelpoging. Die bal scheerde net voor langs. Moerkapelle kreeg vlak voor rust de beste kans om als eerste te scoren, maar de stand bleef tot aan de rust dubbelblank.

De tweede helft begon met een kansje voor Moerkapelle, maar de kopbal ging net langs de paal. Daarna kwam Kamerik voor het eerste een fase beter in haar spel en moest Moerkapelle verdedigend meer aan de bak. Toch was het Kamerik dat – weliswaar uit buitenspelpositie – wist te scoren, maar de treffer werd door de goed leidende scheidsrechter afgekeurd.

Nog eenmaal veerde de wedstrijd op bij een venijnig schot van Moerkappele, wat echter door Kamerik-goalie Robert de Wit met een katachtige beweging buiten zijn heiligdom werd gehouden. Het was en bleef daardoor teleurstellend 0 – 0.