Logo MontfoortMontfoort mocht zaterdag op bezoek bij Oranje Wit in Dordrecht. Oranje Wit speelde al meteen met veel passie. Toch kreeg Montfoort het al snel verdedigend goed voor elkaar en…

kwam steeds meer in de wedstrijd. Na 27 minuten kreeg Marck van Baal de bal na een dribbel van Roel Schirra en schoot de 0-1 binnen. Even later kopte opnieuw Van Baal de bal binnen: 0-2.

Dit was tevens de ruststand, maar het bleek daarna dat Oranje Wit zich nog lang niet gewonnen gaf, deed er direct een tandje bij en zorgde in de 57ste minuut voor de aansluitingstreffer 1-2. Het werd een ware strijd en leverde Oranje Wit een rode kaart op na twee keer geel. Het bleef echter spannend tot de 82ste minuut toen Denny van Loen plots de bal kreeg en alleen voor de keeper de 1-3 binnenschoot.

Toen echter Oranje Wit opnieuw een terechte rode kaart ontving, leek de wedstrijd gespeeld, maar vlak voor tijd scoorden de Dortenaren de 2-3 uit een toegekende strafschop. Aan alle spanning kwam een einde toen Denny van Loen de bal snoeihard tegen de touwen schoot en de winst Montfoort niet meer kon ontgaan: 2-4.