Logo Montfoort Al na drie minuten kwam Montfoort in Sliedrecht op voorsprong door een voorzet op de vrijstaande Marck van Baal die op zijn beurt de bal in het doel deponeerde.

Acht minuten later leken beide ploegen alweer op gelijke hoogte te komen toen doelman Verkerk op ‘de rand zestien’ handelend moest optreden. Hij was echter een fractie te laat en de scheids liet de bal op de stip leggen. Dennis Verhoef nam de penalty, maar zijn inzet stuiterde weer het veld in, waardoor de 0-1 stand voorlopig bleef staan.

Toch probeerde de thuisploeg de gelijkmaker te forceren, maar had daarbij het geluk niet aan hun zijde. Na iets meer dan een half uur spelen bracht Eddy Vorm zijn ploeg op een 0-2 voorsprong en drie minuten later leek Van Baal de wedstrijd helemaal op slot te gooien, maar zijn goal werd wegens buitenspel afgekeurd.

Na rust kwam Sliedrecht iets feller uit de startblokken en die inzet werd na tien minuten beloond met 1-2. Montfoort was bang voor de gelijkmaker, maar het vizier bij de thuisploeg stond echter niet op scherp. Uiteindelijk bepaalde Max Verweij, mede door onoplettendheid in de Sliedrechtse verdediging, de eindstand op 1-3.

Foto: vv Sliedrecht
Montfoort blijft op vierde plaats steken
montfoort