Logo Montfoort Zaterdag moest de ploeg van Aart Jan van Boksel het opnemen tegen de Merino’s, voor The Orange Machine een lastige ploeg. Montfoort reisde dus naar Veenendaal…

af met als doel minimaal een punt mee terug te nemen.

Vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Luinge creëerde Montfoort diverse mogelijkheden om op voorsprong te komen. Daarbij vormde doelman Vrolijk van de Meriono’s een behoorlijke sta-in-de-weg. Het spel speelde zich vooral af op het middenveld. Na ruim een half uur spelen zag oud-Feijenoorder Ryan Holman zijn inzet op de kruising belanden. De grootste kans was echter voor Montfoort net voor de rust, maar de inzet van Van Baal trof geen doel en de rust werd bereikt met 0-0.

In de tweede helft had de thuisploeg het meeste balbezit zonder echt grote mogelijkheden. Een kwartier voor tijd was het voor Veenendaal raak door een schot dat doelman Vianen volkomen kansloos liet.

Vlak voor tijd kwam er eindelijk vuur in de wedstrijd. Montfoort zette druk op het doel van de Merino’s, maar had geen geluk en leek de wedstrijd af te stevenen op een overwinning voor de thuisclub. In de slotseconden bracht echter Nick Koppers met een fel schot zijn ploeg op de 1-1 eindstand.

Foto: Website De Merino’s – Veenendaal
montfoort