Logo MontfoortOm nog een rol van betekenis om het kampioenschap van Zuid 1C te spelen zou Montfoort moeten winnen, maar helaas werd trainer Aart Jan van Boksel zaterdag toch weer…

geconfronteerd met veel zieken en afwezigen en kostte het heel wat hoofdbrekens om de juiste tactiek toe te passen.

Aan de zijde van DUNO was men gewaarschuwd en startte men zeer behoudend. Hierdoor ontstond er in de eerste helft een gelijkopgaande wedstrijd met diverse kansen aan beide zijden, echter door goed keeperswerk verijdeld. De beste kans om de score te openen was toch voor DUNO. Vrij voor doelman Vianen miste het schot de nodige kracht en gingen beide ploegen de rust in met een 0-0 stand.

In de tweede helft trok de ploeg uit Doorwerth het spel iets meer naar zich toe, maar toch viel de openingstreffer in de 57e minuut vrij onverwacht. Uiteindelijk zette een Duno-speler zijn ploeg op voorsprong. Tien minuten later bracht Joey van Ede, na een prima combinatie, beide ploegen weer op gelijke hoogte.

In de slotfase zette DUNO opnieuw aan dat werd beloond met een voorsprong voor de gasten. Montfoort startte nog een slotoffensief en kreeg daarbij ook enkele mogelijkheden, maar uiteindelijk bepaalde DUNO de eindstand op 1-3.