Montfoort ontving op het eigen sportpark WNC dat, net zoals de thuisclub, op 31 punten stond. De oranjehemden moesten zaterdag vechten voor de punten, maar helaas gingen de Waardenburgers er met de buit vandoor en stond Montfoort met lege handen.

Ook in het veld bleken de ploegen zeer aan elkaar gewaagd, Montfoort leek meer veldoverwicht te hebben maar de echte kansen waren voor WNC. De enige kans voor Montfoort – Van Loen kwam alleen voor de keeper – liep op niets uit, want de goalie wist een doelpunt te voorkomen. Bij rust stond de stand nog steeds op 0-0.

Na rust ging de strijd redelijk gelijk op maar in de 65e minuut kreeg WNC een voorsprong. Montfoort bleef het proberen, maar de 0-1 bleef op het scorebord staan.

Het seizoen lijkt gespeeld voor The Orange Machine, waar er wel met een schuin oog naar beneden gekeken zal moeten worden. GRC-14 kan met een eindsprint nog voorbij komen op de ranglijst. Zaak dus voor Montfoort om de benodigde punten binnen te sprokkelen en het moet nog minimaal één keer winnen om de nacompetitie voor degradatie te ontlopen.

Foto: Website vv Montfoort