Logo Montfoort Met nog vijf wedstrijden te gaan was Montfoort er alles aan gelegen om de punten in eigen huis te houden en zo aansluiting te houden met de top drie. LRC kent…

weliswaar een matig seizoen, maar liet tot nu toe zien, dat de ploeg wil voetballen.

Na het startsignaal trok Montfoort en strijde en dat leverde al direct de nodige kansen op, waar opnieuw vrij slordig mee werd omgegaan. Toch tekende verdediger Ricardo Bakker na een kwartier voor de openingstreffer. Daarna had de thuisploeg een veldoverwicht, maar vergat het de trekker definitief over te halen.

De gasten uit Leerdam putten hieruit toch de nodige moed en zetten zowaar druk op het doel van Robin Vianen. Een kwartier voor tijd was het aanvoerder Bart Roelofs, die zijn ploeg op sleeptouw nam en eerst de 2-0 voor zijn rekening nam en even later een strafschop benutte, na een overtreding op hem binnen de 16 meter.

Het verzet van LRC was daarmee gebroken en Montfoort controleerde de wedstrijd. Het was invaller Jurdany Koster, die voor het slotakkoord en dus de eindstand zorgde met een schitterende volley in de verre hoek: 4-0.

Foto: vv Montfoort
Uitblinker Bart Roelofs schiet de strafschop binnen
montfoort