Logo Montfoort Voor Montfoort was winst noodzaak om in de buurt van de koplopers te blijven. De eerste fase van de wedstrijd tegen Woudenberg was Montfoort de bovenliggende…

partij en was de beloning in de 20e minuut daar.

Middenvelder Nick Koppers zette met een 0-1 de thuisploeg op een achterstand. Nog geen tien minuten later leek de thuisploeg op gelijke hoogte te komen, maar de treffer werd afgekeurd. Even later was het dan toch raak. Uit een hoekschop bracht Joey Kooy beide ploegen op gelijke hoogte met 1-1 en dat werd dan ook de ruststand.

Na rust kon Montfoort de wedstrijd al voortijdig beslissen, maar bij twee grote kansen ontbrak het Miquel Ballo aan het nodige geluk. Met de inbreng van Marck van Baal voor Max Verweij probeerde trainer Van Boksel meer druk naar voren te zetten en dat leverde uiteindelijk ook het beoogde resultaat op.

Op aangeven van de goed spelende Jurdany Koster zette Van Baal zijn ploeg opnieuw op voorsprong. In verdedigend opzicht had Denny Berkouwer de plaats van Nick Besamusca ingenomen en leek Montfoort op een driepunter af te stevenen. Het venijn zat echter in de staart en het was opnieuw Joey Kooy, die de eindstand bepaalde op 2-2.

Foto: vv Woudenberg
montfoort