De Montfoortse fans stroomden binnen om geen minuut te missen van de kraker Montfoort tegen koploper Kloetinge. Montfoort SV’19 had al snel door dat Kloetinge een goede ploeg was. Dat betekende dat Montfoort vol gas moest geven. In de 25ste minuut was het echter raak voor Kloetinge. De spits kopte een voorzet binnen.

In de 28ste minuut werd Denny van Loen binnen de beruchte lijnen naar de grond gewerkt waarop de scheidsrechter de strafschop toekende. Van Loen schoot vervolgens zelf de bal in het netje. De rust werd met 1-1 bereikt.

Kloetinge ging na rust sterk van start en schoot in de 61ste minuut de 1-2 binnen, het moment voor trainer Schreuder om twee wissels toe te passen. Denny van Loen werd opnieuw in ‘de zestien’ neergelegd en nam net als eerder plaats achter de bal: 2-2, waarop het volgepakte sportpark zich opmaakte voor de stunt van het weekend.

Dat moment kwam er in de 86ste minuut. Daan van de Poll werd aangespeeld en dribbelde op volle snelheid het strafschopgebied binnen. De meegelopen Jort van Geffen schoot de bal in. Montfoort ontplofte en de verrassing was daar met een fantastische overwinning.