Montfoort SV’19, nummer vier op de ranglijst, speelde aanvankelijk sterker dan de nummer zes, SVL uit Langbroek. Maar dankzij een eigen doelpunt van Don Mimpen kwam de thuisclub op een onverdiende 1-0 voorsprong.

Even later maakte Montfoorter Jort van Geffen de stand weer gelijk. Een broodnodige volgende treffer voor Montfoort zat er niet in en zo bleef de stand tot rust op 1-1 steken. In de tweede helft een minder Montfoort dan in de eerste helft, maar nog altijd zeker niet minder dan SVL.

Een vrije trap van SVL in de 72ste minuut werd goed binnen gekopt: 2-1. Montfoort ging nog verder van de goal spelen om de gelijkmaker te forceren, hierdoor ontstonden er grote ruimtes, waar SVL gebruik van maakte en zelfs na een vlijmscherpe counter de 3-1 scoorde.

In een slotoffensief zorgde Denny van Loen met een wonderschone goal voor de 3-2, maar de tijd was te kort om ook de gelijkmaker nog binnen te schieten. Hierdoor stond Montfoort’19 opnieuw met lege handen tegen een ploeg die zeker niet beter was. SVL veroverde door deze zege de derde plek en Montfoort SV’19 is nu zevende.