Logo Voetbal 3Dit weekend was de finale van het Ad van Rooijen-toernooi. SCH’44 en Montfoort waren van de partij op dit toernooi. Montfoort werd tweede. De wedstrijd werd met 0-0 beëindigd waarop…

strafschoppen het lot moesten bepalen. DHSC kwam in het voordeel door drie keer raak te schieten, terwijl Montfoort één keer miste.

Ook SCH deed mee aan dit duel maar werd vierde. Door in de voorrondes tweedeklasser VVZ’49 en het tweede team van Hercules met 3-0 te verslaan kwam Geel-Zwart in de finalepoule. Maar daar verloren de Harmelenaren met 3-0 van DHSC. Het duel om de derde of vierde plaats tegen Nieuw Utrecht werd met strafschoppen beslist waarbij SCH het onderspit delfde.

In het AD zegt SCH-trainer René van der Kooij, ondanks het verlies toch tevreden te zijn en vindt dat SCH voetballend al veel verder is dan een jaar geleden. De conditie moet nog wel worden bijgespijkerd. DHSC was nu nog een maatje te groot voor SCH. Deze club komt dit seizoen voor het eerst uit in de eerste klasse en heeft ook twee ex-profspelers aangetrokken. Dat SCH van DHSC heeft verloren vindt Van der Kooij dan ook geen schande.