Logo Montfoort Montfoort ging de laatste wedstrijd van 2018 op bezoek bij de trotse koploper Sliedrecht.

The Orange Machine won de week voorafgaand, waar Sliedrecht tegen de eerste verliespartij was aangelopen en was het voor Montfoort zaak om te winnen waardoor de titelrace weer volledig open zou komen te liggen.

Echter, Montfoortse bezoekers startten te slap met de wedstrijd, waardoor het in de derde minuut al een tegengoal moest slikken. De 1-0 stond op het bord en Sliedrecht kreeg in de eerste tien minuten meerdere kansen om deze score te verdubbelen.

Voor Montfoort bleef dit gelukkig uit en kwam het beter en beter in de wedstrijd, zonder echt kansen te creƫren. Na de ruststand van 1-0 was het zaak in de tweede helft de linies gesloten te houden en te wachten op die ene kans.

Helaas bleef deze kans ook in de tweede helft uit waar Sliedrecht meerdere malen op de uitstekend keepende Vianen stuitte. Vlak voor tijd kreeg Montfoort uit een vrije trap nog een mogelijkheid, door Verbiest op het doel werd geknald, maar precies daar stond ook de Sliedrechtse keeper, waardoor de 1-0 op het scorebord bleef staan.

 Foto: vv Sliedrecht/Joop Hartog
51 montfoort