Logo MontfoortMontfoort pakte dit weekend de competitie weer op tegen het één na laatste plaats staande GJS uit Dalem. Ondanks enkele blessures dacht  Montfoort deze klus gemakkelijk te…

kunnen klaren. Het liep echter anders: want na ruim 10 minuten spelen keek de ploeg tegen een 0-2 achterstand. Beide doelpunten te wijten aan onrust bij de verdediging.

Het duurde even voordat de thuisploeg zich hervond, maar na een half uur spelen maakte Joey van Ede de aansluitingstreffer. Twee minuten later was het opnieuw raak en bracht topscoorder Eddy Vorm beide ploegen op gelijke hoogte.

Na  rust was het na twee minuten spelen dan toch raak. Don Mimpen zette zijn ploeg op voorsprong. Na dit doelpunt was de thuisploeg de betere van het spel, maar verdedigend bleef het toch onrustig, waardoor GJS nog bleef hopen. Montfoort dacht de touwtjes weer in handen te hebben en voor de winst te gaan, maar een tweede hoekschop van GJS was raak: 3-3.

Door dit resultaat neemt Montfoort de rode lantaarn over van Woudenberg. Komend weekend speelt Montfoort niet vanwege carnaval.