De fusie tussen vv Montfoort en MSV ‘19 in Montfoort begint steeds vastere vormen aan te nemen. Zo is er in het fusiedocument voorgesteld de club voortaan verder te laten gaan onder de naam Montfoort Samen Verder ‘19.

Het nieuwe logo van de club maakt gebruik van de nieuwe clubkleuren en is een verwijzing naar het wapen van Montfoort en bevat de nieuwe naam Montfoort S.V. ‘19.

Het beeldmerk zal worden gebruikt voor vermelding op alle clubkleding en accessoires, in (gedrukte of digitale) clubuitingen en op het sportpark.

De clubkleuren voor de nieuwe tenues zijn donkerblauw, in combinatie met fel oranje. De vermelding van sponsornamen op het shirt is in fel oranje of wit. Op het shirt en de broek zal het logo van de nieuwe vereniging worden weergegeven. In relatie tot dit clubtenue zal ook een keeperstenue, een trainingspak en een uit-tenue worden samengesteld.

Aanstaande dinsdagavond wordt er over de fusie gestemd in een speciale algemene ledenvergadering. Het bestuur van vv Montfoort roept haar leden op om voor het fusieplan te stemmen.