Logo Rabo FietstochtOndanks de regen en de harde wind was de Rabo Fietstocht van de Rabobank Rijn en Veenstromen, die onlangs werd verreden, een groot succes. De bedoeling was zoveel mogelijk kilometers …

af te leggen die de van oorsprong Raiffeisen- en de Boerenleenbank dan omzette in een leuk geldbedrag In totaal hebben 2.761 fietsers deelgenomen aan de fietstocht. Samen hebben ze iets minder dan 30.000 euro bij elkaar gefietst voor 195 deelnemende verenigingen, stichtingen en scholen. Vier verenigingen wisten het maximale bedrag van 750 euro in de wacht te slepen!

Ook een behoorlijk aantal leden van de Woerdense atletiekvereniging Clytoneus had de stoute (wieler)schoenen aangetrokken en reed mee voor de clubkas, die door de 75 deelnemende fietsers werd gespekt met maar liefst 515 euro.Het binnenhalen van het maximale bedrag is dit jaar helaas niet gelukt, maar de score van vorig jaar is met dertig procent ruimschoots verbeterd en het team ziet de uitdaging voor volgend jaar dan ook al aan de horizon.

rabo