Logo SCH1Zondag speelde SCH haar eerste bekerwedstrijd tegen zaterdag tweede-klasser Nieuwkoop. Voor nieuwe tweedeklasser Nieuwkoop nog tamelijk onwennig. Maar daardoor lieten de…

bezoekers Nzich niet weerhouden om voortvarend van start te gaan, maar een schot van de Nieuwkopers werd gesmoord. Daarna was het eigenlijk voornamelijk SCH dat de klok sloeg. Nieuwkoop bleek veel te timide en liet de tegenstander te makkelijk voetballen. Uit een corner konden de mannen uit Harmelen de 1-0 aantekenen. De bal verdween binnenkant paal in het doel. Nieuwkoop kreeg nog wel twee kleine kansen, maar de Harmelense keeper was paraat.

Vlak voor het rustsignaal werd het 2-0 voor de thuisploeg. De linkerspits kreeg te veel ruimte en schoot de bal in de korte hoek. In de tweede helft zetten de bezoekers meer druk en was agressiever in de duels. Nieuwkoop kreeg geen echte grote kansen, SCH bleef gevaarlijk en scoorde met gemak een derde doelpunt. Nieuwkomer Oussama Lahri gaf zijn visitekaartje af door twee van de drie doelpunten voor zijn rekening te nemen.

Een mooie start van de Geel-Zwarten, die bijna met een compleet nieuw elftal het nieuwe seizoen in gaan.