Logo SCH44 De beginfase van de thuiswedstrijd tegen SV Nieuwe Utrecht verliep enigszins onrustig, maar toch kwam SCH in de 12e minuut op 1-0 doordat Raoul Pengel een intikker cadeau gaf…

aan Mitch Maas. Even later viel een afgeslagen bal voor de voeten van Dennis de Bree, die vervolgens de 2-0 op het scorebord zette.

Nieuw Utrecht wisselde snel erna spelers en scoorde prompt enkele seconden daarna de aansluitingstreffer: 2-1. Lang konden de gasten daar niet van genieten, want na een geweldige aanval kopte Mitch Maas de 3-1 binnen. Er gebeurde veel in deze eerste helft en het duel was allerminst saai.

Naast attractief voetbal van twee ploegen werd de grensrechter van Nieuw Utrecht door de prima leidende scheidsrechter weggestuurd. In de slotfase van het eerste bedrijf slalomde Raoul Pengel door de verdediging heen en scoorde 4-1.

Ook de tweede helft was niet saai. In de 50e minuut kwam Mitch Maas alleen op de keeper af en tikte de 5-1 binnen. Van een verdedigingsfoutje in de opbouw maakten de bezoekers gebruik, het werd 5-2. Daarna was Nieuw Utrecht niet meer gevaarlijk. SCH staat nu derde en Mitch Maas werd terecht verkozen tot Man of the Match.

Foto’s: SCH ‘44
Mitch Maas kopt de 3-1 binnen
sch1

Onder: Raoul Pengel scoort tegen zijn oude club
sch2