Logo MSVWaterwijk in Almere was gastheer van MSV’19 uit Montfoort. Het aan alle kanten gemankeerde team moest ook gedurende het verloop van de wedstrijd accepteren dat er nog eens drie…

basisspelers met uiteenlopende blessures het veld moesten verlaten, hetgeen het spel van de thuisclub niet ten goede kwam

Omdat MSV al in de eerste helft een behoorlijke voorsprong wist neer te zetten (0-1 en 0-2 Wouter Scholman, 0-3 Jort van Geffen) kon het elftal van Dennis Sluijk het restant van de wedstrijd uitspelen met de handrem erop. Omdat Waterwijk niet in staat bleek MSV onder druk te zetten, werd het tweede gedeelte van de wedstrijd voor de toeschouwers een lange zit.

In deze tweede helft werd nog tweemaal gescoord, beide malen door thuisclub Waterwijk. Het tweede doelpunt van Waterwijk leverde echter niet de aansluitingstreffer op, maar de 1-4 op het scorebord in het voordeel van MSV, omdat er werd gescoord in eigen doel.

Gegeven de overige uitslagen in de poule mag MSV met tevredenheid de drie punten op het conto bijschrijven en kan het team bijblijven bij het bovenste gedeelte van de ranglijst.