Logo MSVEr is MSV alles aan gelegen om punten binnen te halen, maar ook dit weekend tegen FC Jeugd uit Ede lukte het weer niet. Opvallend genoeg lag dat weer aan de trappen vanaf elf meter.

Één tegengoal en in de slotfase een gemiste strafschop van Jort van Geffen braken het elftal uiteindelijk op.

Vorige week was Merlijn van der Does al de pineut door een strafschop te veroorzaken, maar afgelopen zondag was er een herhaling van zetten zichtbaar. Wederom was Van der Does de pineut. Saillant detail, het was wederom dezelfde scheidsrechter Erdogan die de penalty toekende. Een jammerlijke rol voor Van der Does in dit specifieke duel.

Echter, de bal verdween maar niet in het doel. De spelers liepen  telkens weer stuk op de sluitpost van FC Jeugd. De doelman trapte de verkregen strafschop ook al achter doelman Wesley Oostrom. Ondanks de vele kansen die de Montfoorters kregen kwam de ploeg niet meer langszij.

Na twee wedstrijden heeft de ploeg nog geen punt en dat baart het team zorgen. De druk zal alleen maar verder toenemen, naar gelang de punten uitblijven en dat hoopt het elftal van Dennis Sluijk te voorkomen.