Logo MSVAl binnen een minuut dompelde Stokman thuisclub Vreeswijk in mineur door een dieptepass van ploeggenoot Mark Kemp binnen te prikken. Nadat even later een voorzet van Jort van Geffen…

op Wouter Scholman nog door de Vreeswijkse doelman uit de hoek kon worden getikt, was het vijf minuten later alweer raak, waarbij de rollen ditmaal andersom lagen: een voorzet van Scholman werd ingekopt door Van Geffen.

Nauwelijks drie minuten later kwam het speeltuig opnieuw voor de voeten van Van Geffen, die weinig moeite had om binnen de tien minuten de 0-3 op het scorebord te zetten. Hierna kwam thuisclub Vreeswijk wat beter in het spel, maar in de slotminuten van de eerste helft was de Vreeswijkse goalie drie opeenvolgende Montfoortse inzetten nog maar ternauwernood de baas.

Bij het begin van de tweede helft trok MSV opnieuw het veldoverwicht naar zich toe. Een prima voorzet van Mark Kemp werd ingekopt door Wouter Scholman, goed voor de 0-4. Stan Hilhorst tekende voor de 0-5. Een kleine tien minuten voor het einde van de wedstrijd bepaalde Robin Stokman de eindstand van de zegereeks op 0-6 en liet Vreeswijk diep in mineur achter.