Nog geen anderhalve minuut oud creëerden de MSV-ers tegen HOV/DJSCR al een dot van een kans. Uit de daaruit voortvloeiende hoekschop ontstond een heuse scrimmage voor het doel, maar de bal verdween net niet in zijn geheel over de doellijn en kwam keeper Aitor Spetter met de schrik vrij.

Luttele minuten later werd een steekbal van Bakker, vervolgens door Oostveen bekwaam tegen de touwen wordt geschoten: 1-0. Het begin van een reeks van maar liefst acht doelpunten. Binnen een half uur stonden er drie goals op het scorebord.

De Rotterdammers leken eindelijk wakker te worden en doelman Oostrom moest tot twee keer toe handelend optreden. Toch trok MSV het spel volledig naar zich toe en dat werd bekroond met de 4-0.

In de tweede helft volgde de 5-0 voor de thuisclub, daarna kregen de Rotterdammers ook de kans een paar doelpunten op hun conto te zetten: 5-1 en 5-2.

Het leek erop dat de wedstrijd toch nog kantelde, maar daar was MSV-er Harm Oostveen. Eerst wist hij de 6-2 binnen te werken, gevolgd door de 7-2. Hij rondde de reeks af met de 8-2, waarmee MSV de onbetwiste winnaar van deze wedstrijd was.