Logo MSVDe wedstrijd was nauwelijks gestart, toen thuisclub MSV’19 tegen het Almeerse AS’80 een voorsprong leek nemen. De goal werd echter wegens vermeend buitenspel afgekeurd. In plaats…

van 1-0 kwam de 0-1 op het scorebord, toen doelman Wesley Oostrom een onschuldig lijkende inzet van AS verkeerd beoordeelde. Even later scoorde MSV de 1-1, gevolgd door de 2-1 ruststand.

In de tweede helft zette MSV vrij snel de 3-1 op het scorebord en zag AS een afstandsschot op de lat eindigen. Volgend op deze situatie kwam AS met de schrik vrij toen Timo Bakker het AS-doel onder vuur nam. Ook een schot van Jort van Geffen kon de doelman van de bezoekers niet van zijn stuk brengen.

Door de Almeerders werd hierop, dankzij zwak uitverdedigen van MSV, ineens de 3-2 gescoord en kwam het even later op gelijke hoogte vanuit een goed genomen corner. AS kwam echter met tien man te staan, doordat een verdediger met rood naar de kant moest. MSV profiteerde vrijwel meteen met een vrije trap, door Timo Bakker het vijandelijke doel ingewerkt: 4-3. Hierop moest AS met negen man verder, oorzaak: opnieuw een tweede gele kaart. Tien minuten voor tijd viel het laatste doelpunt, gescoord door Jort van Geffen: 5-3.