Logo MSVAl in de eerste minuut in Slikkerveer ging MSV er flink tegenaan, maar ook de thuisclub probeerde met lange ballen de spitsen te bereiken, waaruit gevaarlijke situaties voor het…

MSV-goal ontstonden.

Vlak na een ingelaste drinkpauze dribbelde Scholman ‘de zestien’ in, maar op het moment dat hij van de achterlijn voor wilde zetten tikte een Slikkerveerder hem van achteren onderuit. De door iedereen verwachte strafschop bleef echter uit. Even later wist een aanvaller van Slikkerveer de linkerkant bij MSV te passeren. De daar inlopende speler poeierde de bal snoeihard in de korte hoek: 1-0.

Vervolgens werd een door Van Geffen gemaakte goal afgekeurd wegens buitenspel door de onnavolgbare scheidsrechter. Even later werd het toch 2-0 na slap ingrijpen van de verdediging. In de 68ste minuut probeerde Timo Bakker zijn tegenstander uit te spelen en werd binnen de beruchte lijnen aangetikt.

Daar kon de scheids echt niet omheen, dus een strafschop. Van Geffen schoot hard binnen: 2-1. Bakker maakte daarna de gelijkmaker met een prachtige curve in de verre bovenhoek.

Na een passeeractie van een aanvaller kwam de bal bij een volledig vrijstaande speler terecht. Deze twijfelde geen moment en schoot de bal over keeper Oostrom: 3-2 voor Slikkerveer en dat was tevens de eindstand.