Logo MSVWaren eerder HWD en Slikkerveer onneembare horden voor de Montfoorters, ditmaal bleek het Goudse Donk teveel voor MSV’19. Scheidsrechter Verhoeve meende zich vooral…

te moeten onderscheiden in het geven van negen gele kaarten. Met enige vermaningen had de overigens prima leidende scheids het ook kunnen afdoen.

In de eerste helft waren er van beide zijden kansen genoeg, maar die leverden geen doelpunten op. Na ruim een half uur profiteerde een Donk-speler van hulpeloos balverlies aan MSV-zijde. Van dat cadeautje maakte de Donk-spits dankbaar gebruik: 1-0.

Een in de ogen van de scheids geconstateerde grove overtreding van Peters vlak voor rust (waarbij een speler van Donk tegen hem aanliep en theatraal naar de grond ging), vlak voor rust werd door de scheids beloond met de bal op de stip die door Donk dankbaar werd ingeschoten.

De tweede helft begon vervelend met een blessure van Donk-spits Edwin Gouw die per brancard het veld moest verlaten. De gehele tweede helft speelde zich vrijwel uitsluitend af voor het Donk-doel. Ondanks dat volgden er van MSV-zijde geen uitgespeelde kansen en geen doelpogingen, zodat de wedstrijd eindigde in de vóór rust bereikte 2-0 voor Donk.