Logo MSVHet Rotterdamse Erasmus was afgelopen zondag te gast bij MSV’19. Een eerste aanvallende actie van de bezoekers eindigde in handen van MSV-doelman Oostrom. Het eerste opwindende…

moment was na tien minuten een corner van MSV-spits Jort van Geffen. Vijf minuten later kwamen de Montfoorters toch op de zo gewenste voorsprong.

Door een aanval van middenvelder Mark Kemp, die zijn tegenstander en de keeper met een listig balletje in de luren legde, werd het  1-0. Vijf minuten later verdubbelde Robin Stokman met een schot van afstand de score: 2-0. De bezoekers kregen vervolgens een enorme kans geboden op een aansluitingstreffer, maar net voordat Zege Mpemba de bal in kon knallen, verprutste teamgenoot deze kans door de bal aan te raken.

De tweede helft begon oersaai. Op wat wissels na is het verhaal van het eerste halfuur van deel twee wel verteld. Het duurde tot de 80e minuut alvorens er weer iets te juichen viel voor MSV: de 3-0 van Harm Oostveen kwam uit een voorzet van Robin Stokman.

Uit een overtreding binnen ‘de zestien’ van Erasmus volgde een benutte strafschop door Wouter Scholman: 4-0.  Met een gele kaart voor MSV hield scheids Hulters het verder wel voor gezien.