Logo MSVAfgaande op de ranglijst moesten de voetballers van MSV’19 zondag in Montfoort een makkie hebben aan Cabauw. Na een kwartier was een inzet van Timo Bakker, die de bal op…

aangeven van Robin Stokman verkreeg, de uitblinkende Cabauw-doelman te machtig: 1-0. Aangezien MSV verzuimde om verder afstand te nemen van de bezoekers, kon Nick Nagel voor Cabauw de stand gelijk trekken, via een penalty, die tot stand kwam nadat MSV-verdediger Ralph Kolfschoten zijn directe tegenstander binnen de 16 vloerde. Nog voor de rust kon MSV door Jort van Geffen de opgelopen averij repareren: 2-1.

Na rust was de fut bij Cabauw er wel uit. Na krap een uur spelen wist MSV-er Robin Stokman de ban te breken en zette hij zijn ploeg op een uiterst verdiende 3-1 voorsprong met een ziedend schot vanuit de tweede lijn. Daarmee werd de tegenstand van Cabauw definitief gebroken en twee minuten later wist thuisclub MSV de voorsprong uit te breiden naar 4-1 door Robin Stokman. Als slotstuk wist Wouter Scholman de 5-1 binnen te tikken, toen goalie Onur een bal van Timo Bakker alleen kon wegtikken en Scholman er als de kippen bij was om het leer in het net te werken.