Logo MSVHet treffen tussen MSV’19 en Cabauw bleek afgelopen zondag een ongelijk duel. Al na drie minuten kwam thuisclub MSV op voorsprong, Timo Bakker tekende voor de openingstreffer.

Doelman Steenkamer bleek echter een sta-in-de-weg voor MSV, dat zelf ook veel kansen verprutste. Een inzet van Jort van Geffen werd door goalie Steenkamer tot corner getikt, waarna Cabauw’s assistent-scheidsrechter zijn ploeg hielp door de doorgebroken Jort van Geffen buitenspel te geven.

Een kopbal van Van Geffen werd even later afgekeurd voor buitenspel. Precies op 30 min. spelen viel de 2-0 door Wouter Scholman. In de resterende tijd van de eerste helft wist doelman Steenkamer op soms miraculeuze wijze MSV van scoren af te houden.

In de tweede helft moest de Cabauwse doelman echter capituleren door een rake schuiver van Van Geffen: 3-0. Hierna dook Cabauw-speler Van Dijk op voor goalie Wesley Oostrom, die alle zeilen bijzette om deze inzet te keren. Even later kon MSV-spits Van Geffen opnieuw scoren: 4-0.

Geschutter in de MSV-verdediging leverde de bezoekers vervolgens de 4-1 op, luttele minuten later gevolgd door opnieuw een goal van MSV. Op precies een vol uur speeltijd scoorde Van Geffen de 6-1 en de 7-1 eindstand werd uiteindelijk bepaald door Robin Stokman.