Logo MSVIn de laatste competitiewedstrijd in Montfoort van MSV’19 tegen PVC uit Utrecht bestond er nog een theoretische kans dat de ploeg van trainer/coach Dennis Sluijk nacompetitie voor…

promotie zou kunnen behalen.

In de eerste helft gebeurde er weinig en leek de wedstrijd af te stevenen op zo’n typische 0-0 eindstand. Binnen een paar minuten in de tweede helft vielen er goals van Jort van Geffen (kopbal uit een voorzet van Steff van Rooyen), Robin Stokman (eveneens een kopbal ditmaal op maat bediend door Wouter Scholman) en was het opnieuw van Geffen met een mooie actie, vrijgespeeld door teamgenoot Jurgen van der Hoeven, die 3-0 voor MSV’19 op het bord wist te zetten.

In de 57e minuut deed PVC iets terug via de 18-jarige Ayoub Rassaa: 3-1. Wouter Scholman, die al kappend en draaiend de PVC verdediging inclusief de doelman de baas was, schoot de 4-1 binnen. Een luttele drie minuten later gevolgd door een mooie veldgoal van Jort van Geffen, die zijn directe verdediger het nakijken gaf: 5-1. In de tachtigste minuut kwam PVC op 5-2 via invaller Thomas Pauw. Directe concurrent PVCV maakte geen fouten en droogde NOC-Kralingen af met 0-6, zodat de winst op PVC er eentje zonder toegevoegde waarde bleef.