Logo MSVHet ongeslagen MSV voetbalde zondag in Montfoort tegen koploper ONA uit Gouda. In de 20e minuut kreeg Jurgen van der Hoeven vanaf de stip de gelegenheid MSV op voorsprong te…

zetten, maar zijn strafschop werd gestopt door doelman van der Laan. Toen Merlijn van der Does werd geholpen aan een bloedneus was er een schot van ONA-speler Pascal Schouten waarbij MSV-doelman Wesley Oostrom zich liet verrassen in de verre hoek en zo kwam ONA vrij plotseling aan de leiding.

In de 51e minuut werd een buitenspelgeval door de scheidsrechter over het hoofd gezien. Het leek met een sisser af te lopen maar ONA-speler Youssef Zakri dacht daar anders over en van grote afstand wist hij de bal in het doel van MSV te pegelen: 0-2. Het was opnieuw Zakri die van grote afstand de bal voor de tweede maal deze middag in de touwen joeg: 0-3.

In de 69e minuut was het Jort van Geffen die een voorzet van Bram Groenewoud met het hoofd promoveerde tot een doelpunt: 1-3. In de resterende tien minuten weet invaller Kjeld Beerthuizen de aansluitingstreffer op het bord te zetten, door een voorzet van Timo Bakker in de touwen te jagen. Maar hier bleef het bij.